"Move your screen,
not your furniture"


Lad ikke placeringen af din TV-skærm styre din indretning. Lad din indretning afgøre placeringen af din skærm. Når man vælger at hænge sin skærm på væggen, vil placeringen i mange rum være givet på forhånd. Med en TV-stander fra Pedestal åbner mulighederne sig i din indretning.

Din skærm kan blive til et stilfuldt og moderne møbel, som passer ind i den øvrige indretning. Med de forskellige designs fra Pedestal kan du vælge mellem forskellige udtryk, skærmplaceringer og farver. På den måde har du mulighed for at finde den helt rette løsning til din indretning.

Skærmen kan placeres foran vinduer, radiatorer, midt i rummet eller i hjørnet. Mulighederne er mange, og de afgøres kun af din personlige indretning.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find det helt rette løsning til dig.

"Beautifully functional,
functionally beautiful."

"Customizable.
Sounds good, right?"

Inlays & Shelves

Hver enkelt TV-stander fra Pedestal kan personliggøres med et sæt træindlæg, som ilægges standerens fødder. Med indlæggene tilføres et organisk element til de rå stålprofiler, som giver standeren et eksklusivt udseende. Træindlæggene har små magneter indlejret, hvilket gør det let at montere dem i standeren.

Ligeledes kan man tilvælge hylder og beslag til de enkelte designs afhængigt af behov.

Gå på opdagelse i vores sortiment og giv vores designs dit eget personlige præg.

Køb nu